Luksus boost up behandling​

Få en synlig virkning og en friskere glød til din særlige dag.

Denne behandling er til dig, der ønsker en intensiv, men behagelig behandling inden en stor fest eller andet. Du får resultat her og nu. Skal du have en vedvarende effekt, anbefaler vi, at du behandles 1 gang om måneden.

Varighed 45 min.​

Behandlingen

​Vi starter med at rense af med Mesoestetic Milk cleanser, efterfuldt af Hydra Tonic, der bl.a. indeholder agurkeekstrakt og rosenvand.

Herefter påføres en ampul ved lækker ansigtsmassage, som giver en prikkende fornemmelse i huden på ansigtet. Ampullen peeler skånsomt de døde hudceller bort og gør dermed huden klar til at modtage de kosmetiske midler langt mere effektivt.

Efter 5 min. masseres endnu en ampul ind i ansigtet og på hals og décolleté. Dernæst får du pålagt en behagelig og beroligende fugtmaske – Crystal fiber, der booster huden med masser af fugt. Masken skal du ligge med i 15-20 minutter, mens du slapper af.

Behandlingen afsluttes med at endnu en ampul masseres ind i ansigtet, nemlig Antiaging flash, og du vil kunne se en øjeblikkeligt opstrammende effekt og færre fine linjer og træthedstegn. Huden bliver mere stram, fugtet, elastisk og ensartet.

Firmainformation

Aarhus Hudplejeklinik

CVR-nummer: 33356633

Silkeborgvej 244, 8230 Åbyhøj

Klik her for rutevejledning