Beauty Gua Sha

Hvad er Beauty Gua Sha?

Det er en mere end 2500 år gammel holistisk massageteknik fra det gamle Kina, kombineret med styrkerne fra moderne skønhedspleje og dybdegående viden om ansigtets bindevæv og mimiske muskulatur. Dette er fundamentetet bag Beauty Gua Sha.

Bindevævets vigtige rolle i ældning af huden manifesterer sig ved, både at miste evnen til at regenerere og arbejde, men også ved at det underliggende væv bliver sejt og stift pga. bl.a. sol og utilstrækkelig næring.

Med Gua Sha redskabet kan vi arbejde dybt i vævet og de mimiske muskler med de traditionelle Gua Sha strygninger, lymfedrænnage og akkupressur triggerpunktsmassage i ansigtet. Problemområderne gennemarbejdes, vævet smidiggøres og opstrammer huden.

De mimiske punkter ved kinderne og bekymringsrynkerne omkring øjene afspændes og gennemgår en botoxlignende effekt, ved at give slip på spændingen og derved minimere synligheden af de dybe furer. Desuden stimuleres blodcirkulationen og lymfesystemet, som mindsker poser, mørke rander og rynker under øjnene.

Beauty Gua Sha styrker hudens forsvarsmekanisme og dens selvhelende egenskaber ved at øge blodcirkulation og give ekstra power til lymfesystemet. Beauty Gua Sha holder huden ren og ungdommelig.

Resultaterne er synlige i dagevis. Du kan forlænge resultatet ved at fortsætte arbejdet derhjemme ,ved at købe vores Gua Sha board i bøffelhorn  til kr. 299,- eller ved mini-kurforløb på 3 behandlinger x ugentlig eller hver 14. dag.

 

Kom ned på klinikken og hør Dorte fortælle mere om Beauty Gua Sha.